Home
Virtuele Maagband
Hypnotherapie
Opstellingen
PDS Prikkelbare Darm
Over Nicole
Tarieven Contactinfo
Reacties
Privacy en cookies
Mobiele website

                                    Over Nicole                                                                                                                 

 

          

Mijn naam is Nicole van der Heijden, het werk wat ik doe, doe ik met hart en ziel, dat is mijn drijfveer. Ik vind het prettig mensen te begeleiden en te adviseren. Mijn enthousiasme voor dit werk wordt gestimuleerd door de ervaring dat mensen zich na enkele sessies beter voelen en er positieve veranderingen merkbaar zijn.

 

Ik vind het fijn mensen weer hun eigen kracht te laten voelen, daarbij richt ik me op het positieve in de mens. Ik werk vanuit de mogelijkheden die in essentie in ieder mens aanwezig zijn. Gebruik makend van diverse therapievormen, de juiste mix van wat bij jou past en wat jij nodig hebt.   

 

Ik ben afgestudeerd aan het Jungiaans instituut in Nijmegen waar ik de HBO opleiding tot  psycho analytisch hypnotherapeut heb gevolgd. Daarnaast volg ik nog steeds diverse workshops en opleidingen t.b.v. mijn persoonlijke en professonele ontwikkeling. Verder heb ik ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden aan huis, van mensen met psyschische problemen. Daarnaast heb gezinnen begeleid die problemen ervaarden in de opvoeding.

 


There are no problems or suffering

unless you are thinking about them.

John Wheeler


    

VIVERE! WANT VIVERE IS LEVEN!

Vivere Hypnotherapie-Brabant